Haluatko aloittaa treenaamisen? Haaveiletko kesäkunnosta, tarkoittaa se sitten jotain tiettyä ulkonäköä tai vaikka kykyä juosta 21 kilsaa?

Aloita nyt.

Jep. Älä odota sinne tammikuuhun kuten kaikki muut. Mene salille tai joogaan tai tanssitunnille tai lenkille NYT.

Siinä, että aloitat nyt, on paljon etuja. Ensinnäkin pääset vauhtiin jo ennen joulua, joten pyhinä saattaa kiinnostaa jo jokin muukin kuin punaviini, konvehtirasia ja kinkun kastikkeen juominen kattilasta sekä sen päälle ristus kun on huono olo -ulina. Ja jos ei kiinnosta, niin syömiseen löytyy ihan uutta voimaa ja terhakkuutta!!

Sitten pyhien jälkeen on paljon helpompi palata liikkumaan ja syömään vähän järkevämmin, kun olet jo aloitellut sitä aiemmin, sen sijaan että aloittaisit kylmiltään tammikuussa.

Lisäksi monen liikunnan aloittajan ongelma on se, että vähän ahdistaa ja nolottaa ja tuntuu siltä että ei osaa. Tämäkin ongelma helpottuu sillä, että aloittaa nyt.

Saleilla ei nimittäin ole tähän aikaan vuodesta juuri ketään. Ohjatuilla tunneilla on yhtä lailla väljää, kun iso osa porukasta juoksee pikkujouluissa tai muissa loppuvuoden menoissa.

Ehdit tutustua laitteisiin ja liikkeisiin rauhassa ilman ruuhkaa, ja ohjatuilla tunneilla ohjaajalla on enemmän aikaa just sulle.

Kun vasta-alkajat tammikuussa kansoittavat liikuntapaikat, sinä tiedät jo kuviot ja osaat liikkeet eikä ahdista yhtään niin paljon!!

Ja tietenkin olosi on erilainen jo noin kuukauden päästä. Peilistä näkyy ainakin parempi fiilis, portaissa on helpompi kävellä ja ehkä muutenkin on kivempaa. Mitä siis odotat?!